O nas

Naša Vizija

Postati vodilno transportno podjetje v Sloveniji ob upoštevanju visokih standardov in zahtev naročnikov.

Poslanstvo

Optimizacija korakov transportne storitve ter posredovanje informacije naročniku o pošiljki in času dobave.

Naše Vrednote

  • Hitrost in fleksibilnost: 24/7 podpora strankam in sledljivost blaga
  • Učinkovitost: prispevki posameznikov morajo biti razvidni, merljivi in primerljivi
  • Odličnost: konstanten nadzor pošiljk od naklada do končnega razklada pošiljke

Podjetje Kobal Transporti je hitro rastoče, dinamično podjetje z mlado in ambiciozno ekipo.

Ustanovljeno je bilo leta 1995 z začetnim enim tovornjakom. Iz leta v leto smo se in se trudimo ter prilagajamo potrebam trga tako, da danes s preko tristo različnimi vozili vse dni v letu oskrbujemo slovenski in evropski trg.

Specializirani smo za transport po Sloveniji in sicer za prevoz živil pod temperaturnim režimom. Podjetje je specializirano za transport znotraj Slovenije in zagotavlja sledljivost nad vozili in temperaturnimi režimi tovora. V tej smeri se razvijamo in nadgrajujemo kvaliteto svojih storitev, ki so poglavitnega pomena za naše poslovanje.

Z izborom sposobnih kadrov smo uspeli ustvariti organizacijsko kulturo, ki si prizadeva ustvariti medsebojno zaupanje in sodelovanje. Izmenjevanje izkušenj in informacij je ključno za sodelovanje med posameznimi oddelki. Izobraževanje zaposlenih, nagrajevanje in formalna srečanja doprinesejo k sodelovanju različnih oddelkov in zaposlenih.

Povpraševanje

Vrednote našega podjetja

Začetki Kobal transporta segajo v leto 1995. Tedaj je g. Dušan Kobal še kot mladenič, ki ga je oče vpeljal v svet prevozništva, začel svojo kariero pri tedanji Jati. S trdim delom in veliko truda so sanje, ki jih je živel kot otrok, počasi postajale resničnost.

Dušan Kobal
Direktor